Happy kids massage

weer

Ontspanning en verbondenheid tussen ouders en kinderen

Ik spreek de laatste jaren vaker ouders die zich zorgen maken over hun kinderen. Ze lopen vast in het huidige schoolsysteem, zijn druk in hun hoofd of slapen slecht.

Happy Kids Massage methode is eenvoudig in het dagelijkse ritme toe te passen en biedt meer ontspanning en onderlinge verbondenheid voor jezelf en je kind/kinderen. Een methode die inmiddels in binnen en buitenland al succesvol wordt toegepast en die niet veel tijd hoeft te kosten voor een duidelijk merkbaar effect.Niet alleen zorgt het voor ontspannen en meer onderlinge verbondenheid binnen het gezin, maar je zal merken dat jullie kind rustiger zal slapen, meer zelfvertrouwen krijgt, de concentratie verbetert en beter in zijn/haar vel komt te zitten. Niet alleen je kind, maar ook jij als ouder. Door massage te geven en te ontvangen maakt zowel de gever als ontvanger gelukshormonen als Oxytocine aan. Onderzoek heeft aangetoond dat er enorme verschillen merkbaar zijn bij toepassing van 3x 10 minuten per week. Zelfs bij kinderen met ADHD. Kinderen vragen er gewoon om.

Voor meer info bekijk onze website of neem direct contact op met Marijana Sore 0626918719 of mail ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is de Happy Kids Massage methode?
Dit is een vorm van kindermassage die meestal over de kleding heen gegeven wordt. Maar tijdens deze training leer je de grepen ook met olie op de blote huid te geven. Je kan dan uiteindelijk zelf per situatie kijken wat het beste bij jullie past.

Bij deze vorm van massage hoef je echt niet aan moeilijke technieken te denken. Deze methode is ontwikkeld dat het door iedereen eenvoudig is toe te passen op iedere locatie en gewenst moment van de dag. Daarnaast is de massage super leuk om te combineren met kriebelliedjes en massagegedichtjes waardoor het voor kinderen nog leuker is. Echt even een momentje voor jullie samen. Ook de kinderen pakken het vaak al snel zelf op en wees niet verbaasd als jij vermoeid op de bank zit en ze jou spontaan gaan masseren.

Happy Kids Massage Kriebelbox workshop
Tijdens alle workshops en training merken we dat de Kriebelbox toch wel een favoriet onderdeel is. Zeker bij ouders van jonge kinderen, medewerkers van de BSO, peuter en kleuterleidsters en gastouders.

Dit is de reden dat we een speciale workshop hebben ontwikkeld voor een ieder die werkt met jonge kinderen tussen de 2 t/m 6 jaar.

De workshop duurt 2 uur en is inclusief een Happy Kids Massage Kriebelbox.

Keuze uit:

Happy Kids Massage kriebelbox basis met het HKM boekje voor jonge kinderen en minimaal 5 kriebelspeeltjes Prijs € 85,- incl. workshop en materiaal